Vælg en side

vores mission

Hos Benefitters har vi en mission om at være et mellemled mellem forbrugerne, virksomhederne og eksperterne som skaber en bedre oplevelse for alle parter. Vi arbejder for at skabe nye og innovative måder som kan gøre oplevelserne indenfor fitnessbranchen bedre for alle.

vores filosofi

Hos Benefitters tilbyder vi benefits til læring til vores kunder, men vores mål er ikke at de bare skal læses. Vi forsøger så meget vi kan at gøre vores benefits handlingsrettede, for det er er når personen handler og bruger det man har læst at man opnår resultater. Du kan læse alt hvad der er om et emne, men det vil først hjælpe dig den dag du bruger det. Det er i mange tilfælde ikke mangel på viden, som skyldes at mennesker ikke opnår deres mål, det er mangel på handling. Det er for størstedelen af mennesker ikke nødvendigt at have den største viden for at opnå deres mål. Det eneste der kræves er en drivkraft der får en til at handle og begynde med at arbejde sig tættere på sine mål. Man kan herefter med tiden lære mere og mere for at blive ved med at udvikle sig. Der kræves dog selvfølgelig en fundamental forståelse af det man gør, hvilket vi også forsøger at give igennem vores benefits. Men det vigtigste er at man selv gør noget for at opnå et mål. Der findes ikke nogen guide som vil få dig til at opnå alle dine mål på nogle få dage. Hvis du vil opnå noget storslået, må du gøre noget storslået.

For at man opnår sine mål mener vi hos Benefitters at der er nogle ting som skal være på plads for at sikre sig succes, disse er:

  1. Du skal vide hvorfor du vil det.
  2. Du skal nyde det du gør.
  3. Du skal have en plan over hvordan du vil gøre det.

Vi har på baggrund af denne filosofi udviklet alle vores benefits, som du kan se på vores “Benefits”-side.

 

Historien bag benefitters

Benefitters er startet for at gøre information til udvikling fra eksperter let tilgængeligt for forbrugerne. Vi har udviklet dette koncept, fordi vi selv har haft svært ved at finde den rigtige information til at forbedre os. Man skal ofte betale mange penge for at få fat i informationer og træningsprogrammer som er udviklet af eksperter. Derfor har vi udviklet dette koncept, hvor forbrugeren gratis kan få læring og hjælp til at udvikling, når de køber fitnessprodukter. Vores største fokus er at skabe benefits som er handlingsrettede og informationsrige, så vores kunder ved præcis hvad de skal gøre i den situation de er i, for at nå deres mål. 

hvad vi tilbyder dig

i

Benefits

Vi tilbyder vores benefits, som er udviklet af eksperter og lavet til at hjælpe dig med at nå dine mål.

Rådgivning

Du er altid velkommen til at kontakte os, så vi kan hjælpe dig med at finde de rigtige produkter til dine behov.