Vælg en side

Kontakt os

F.A.Q.

Her finder du de oftest stillede spørgsmål fra vores kunder. Hvis du har yderligere spørgsmål så er du velkommen til at stille os et spørgsmål. Bare tryk på knappen herunder og send dit spørgsmål.

Hvordan kan jeg få benefits?

Du kan se vores instrukstionsvideo med præcis hvordan du gør her.

Jeg er i tvivl om hvor jeg skal købe et produkt

Vi vil rigtig gerne hjælpe dig med at finde de produkter fra vores partnere, som du vil få mest ud af. Du er derfor altid velkommen til at kontakte os med dine spørgsmål. Bare skriv dit spørgsmål til os i kontaktformularen herunder.

Jeg har købt fra en partner, hvad gør jeg nu?

Først skal du være sikker på at du har brugt vores link til at købe hos en af vores partnere. Disse links er dem som du finder når du går ind på vores sider om vores partnere.

Hvis du har købt igennem vores link, skal du gå ind på siden “Benefits” og finde den som du vil have og derefter klikke på “Download Benefit”-knappen. Hvis denne vejledning ikke afklarede dit spørgsmål, kan du se den fulde vejledning her.

Hvis du ikke brugte vores link kan vi desværre ikke gøre så meget andet end at give dig de gratis benefits som vi har. Dem du kan finde ved at klikke her. Vi håber at du vil få noget ud af dem og at du vil vælge os næste gang du shopper online.

Hvordan kan benefits være gratis?

De er gratis fordi Benefitters får en procentdel af det beløb som bliver købt for hos vores partnere. På den måde bliver vi betalt for vores benefits.

Hvordan tjener Benefitters penge?

Vi har lavet aftaler med vores partnere, hvor vi får en procentdel af beløbet hver gang vi henviser en kunde til deres webshop. På den måde bliver vi betalt og sådan kan virksomheden køre rundt.

Følg os

KONTAKT

Mail@Benefitters.dk

Adresse

Røjklitvej 1
6950, Ringkøbing
Vestjylland
Danmark